یکشنبه ۱۳ خرداد ۰۳ ۱۷:۳۵ ۲۸ بازديد
نظافت نانوایی برای محافظت بهداشت و چگونگی تولیدها اسکرابر صنعتی ضروری میباشد. این دستور از تجمع میکروبها و باکتریها دوری کرده، تندرست همگانی را ضمانت مینماید و احتمال بیماریهای غذایی را کاهش می دهد. قابل ذکر میباشد بهداشت نانوایی منجر بهبود مزه و ماندگاری تولیدها، رعایت ضوابط بهداشتی و دوری از ایرادات رسمی می گردد.
همینطور، دور و اطراف منزه متکی بودن مشتریان را جلب کرده و به ارتقاء فروش و آوازه مثبت نانوایی امداد مینماید. به این ترتیب نظافت روزمره، هفتگی و ماهانه با به کارگیری از ماده شوینده و ضدعفونی کننده اختصاصی مواد غذایی و ابزار مطلوب، از مداقه ویژهای شامل است. در پی قوانین بهداشت امکانات نانوایی و پروسه شستشوی نانوایی به هم پا کاربرد امکانات صنعتی در نظافت نانواخانه را به اختصار گستردن می دهیم. با ما یار و همدم باشید.
قوانین بهداشتی نانوایی
قانون ها بهداشتی در نانواییها برای ضمانت ایجاد تولیدها با چگونگی و نگهداری سالم همگانی بسیار حیاتی میباشند. این قوانین به خواسته پرهیز از آلودگیهای میکروبی، ارتقاء ماندگاری تولیدها، و رعایت استانداردهای بهداشتی پیاده سازی گردیدهاند. رعایت ظریف این قوانین می تواند به نانواییها یاری دهد تا متکی بودن مشتریان را جلب کرده و از خطاها رسمی و بهداشتی دوری نمایند. بهدنبال، برخی از مهمترین قانون ها بهداشتی که بایستی در نانواییها رعایت شوند، اورده شده میباشد:
بهداشت شخصی کارگر: کارگر می بایست خرقههای پاک و مطلوب بپوشند، از دستکش و کلاه استعمال نمایند و دستهای خویش را به صورت منظم بشویند.
نظافت اطراف عمل: تمامی مقاطع فعالیت، امکانات، و ابزارها بیسون صنعت می بایست به صورت منظم پاک و ضدعفونی شوند تا از تجمع باکتریها و آلودگیها دوری گردد.
حفظ مواد نخستین: مواد نخستین می بایست در اوضاع ایده آل و در دمای مطلوب مراقبت شوند تا از خرابی و آلودگی پرهیز گردد. سردخانهها و فریزرها می بایست منزه و تروتمیز باشند.
سیستم تهویه مطلوب: سیستمهای تهویه بایستی به سیرتکاملای پیاده سازی شوند که جریان هوای منزه را ضمانت نمایند و از تجمع گرد و غبار و آلودگی در دور و بر دوری خواهد شد.
دفع آشغال: آشغالها بایستی به صورت تروتمیز از اطراف شغل به دور شوند و در ظروف مطلوب و دربدار محافظت شوند تا از تکثیر آلودگی دوری گردد.
فراگیری نیروی کار: کارمندان می بایست فراگیریهای مورد نیاز در مسئله بهداشت و ایمنی مواد غذایی را اخذ نمایند و با قوانین بهداشتی آشنا باشند.
مطالعههای منظم: نانواییها می بایست به صورت منظم بوسیله مراجع بهداشتی رسیدگی شوند و همه استانداردها و ضوابط بهداشتی را رعایت نمایند.
رعایت این ضوابط بهداشتی امداد مینماید تا نانواییها تولیدات کیفیت بالا و تندستی ایجاد نمایند و از ایرادات بهداشتی و رسمی دوری نمایند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر