چهارشنبه ۰۷ شهریور ۰۳ ۱۴:۴۴ ۲۸ بازديد
التفات نظافت لابی هتل، سالن و رستورانها
لابی هتل، سالن و رستوران، اولی فضایی میباشد که دیده اسکرابر صنعتی میهمانان و مشتریان به آن میفتد. این دور و اطراف حکم ویترین و پیشانی این جای ها را دارااست و قادر است اثر مثبتی بر ذهن و ذوق اشخاص بگذارد. لابی منزه، تر و تمیز و قشنگ می تواند شم احترام، نظم و وقار را به اشخاص منتقل نماید و در عین هم اکنون، فضایی دلنشین و دعوتکننده برای آنها آماده نماید. برعکس، لابی آلوده، نا مرتب و نا مرتب خیر فقط جلوه ناخوشایندی دارااست، بلکه می تواند پیامآور بیتوجهی، بینظمی و بیسلیقگی باشد.
ضمن زیبایی ظاهری، نظافت لابی هتل، سالن و رستوران مداقههای دیگری نیز داراست. مثلا این مورد ها میقدرت به مورد ها ذیل اشاره نمود:
بهداشت: تجمع آشغال، گرد و غبار و آلودگی در لابی میتواند باعث به رویش میکروبها و بیماریها خواهد شد. نظافت منظم لابی به خودداری از این فرمان یاری مینماید.
ایمنی: سطح های لغزنده و ناهموار در لابی می تواند منجر زمین میل کردن اشخاص خواهد شد. نظافت و تحقیق به لابی به تولید محیطی امنخیس برای میهمانان و مشتریان امداد مینماید.
مراقبت و محافظت: عدم نظافت لابی قادر است به گذر زمان فرصت به خوردگی و فرسایش سطح های و امکانات آن سبب ساز خواهد شد. نظافت منظم لابی به مراقبت و حفظ از آن و ارتقا ارتفاع عمرش امداد مینماید.
برندینگ: لابی منزه و قشنگ میتواند به برندسازی هتل، سالن بیسون صنعت و رستوران و ساختوساز تصویری مثبت از آن در ذهن اشخاص یاری دهد.
رضایت مشتری: لابی پاک و دلنشین میتواند رضایت میهمانان و مشتریان را ارتقاء دهد و آنهارا به مراجعات دوباره تشویق نماید.
کاربرد اسکرابر در نظافت لابی هتل، سالن و رستورانها
- ۰ ۰
- ۰ نظر