حلال های HPLC (کروماتوگرافی مایع)

اطلاعات درباره اسکرابر صنعتی

حلال های HPLC (کروماتوگرافی مایع)

۲۲ بازديد

کروماتوگرافی لغتی یونانی در معنای رنگ نگاری میباشد که ترکیبی از دو واژه و کلمه “کروما” در معنای رنگ و “گروفین” در معنای تایپ کردن میباشد. در سال 1903 برای نخسین بار از این بیسون صنعت طریق جداسازی مواد رنگی به کار گیری شد که‌این فعالیت به وسیله میخائیل‌ سوئت ایفا گرفت. البته امروزه از این طریق برای جداسازی مواد بی رنگ زیرا گازها به کارگیری می‌گردد. اسکرابر صنعتی

یکی‌از پرکاربردترین نحوه‌های جداسازی مواد در آزمایشگاه کروماتوگرافی میباشد و در مواردی که جداسازی به طرز‌های دیگر غیر ممکن میباشد به راحتی می‌اقتدار از این طرز بهره برد، چون اختلاف های جزئی جان دار در اخلاق اجسام منجر تسهیل جداسازی در جریان عبور آنها از یک سیستم کروماتوگرافی می‌گردد. این طریق بسیار بی آلایش و سریع میباشد. به صورت نمونه آزمایشی که ممکن میباشد با استعمال از طریق ردیف تقطیر یکسری روز به ارتفاع بینجامد، قادر است به امداد کروماتوگرافی در برهه زمانی مجال بسیار کوتاهی اجرا گیرد.

کیفیت سعی استونیتریل درروش کروماتوگرافی (HPLC)

جداسازی اجزای مثال مبنی بر تفاوت در رغبت ترکیبی آن‌ها در دو گوشه و کنار متحرک و اثبات است. فاز متحرک حلال شستشو دهنده که غالبا استونیتریل گرید اچ پی ال سی میباشد، از درون فاز اثبات در منطقه ارتفاع موج کوتاه ماورا بنفش عبور کرده و سبب ساز جداسازی اجزایی که حلالیت بالایی در استونیتریل دارا‌هستند یا این که گرایش کمتری به جذب دارا هستند می شود.


مختصات استونیتریل تحت عنوان فاز متحرک (HPLC)

خالص بودن
نقطه جوش حدود 20 تا 50 فراتر از رتبه حرارت ردیف
چسبناکی نادر
تعامل پذیری معدود
قابلیت و امکان انطباق با آشکارساز
سمیت و اشتعال پذیری نادر
نکته: درصورتی که استونیتریل تحت عنوان فاز متحرک دارنده این مختصات نباشد %100 در گیر گرفتگی ردیف می‌شوید که ضررهای شدید اقتصادی به شما خواهد زد پس مسلما از برندهای معتبراستفاده نمائید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.